Pierre & Wendy’s Day

Pierre & Wendy was the second wedding of the weekend we photographed. They had such a lovely day to get married on. I can feel summer is on its way, I even got a bit of sun tan.

They got married at Zambezi Point. One thing I can say about this venue is that their food is very good. There is not that much from a photographic point of view, so we photographed Pierre & Wendy at Kievits Kroon. Wendy has such a bubbly personality, we had some great laughs during the day.

Here are some random images from their day.


Alta claassen - Ek is Wendy se ma, en ek dink die foto’s is FANTASTIES gedoen.
Baie dankie vir alles!September 1, 2009 – 11:41 am

Theresa Hopkins - Ek is Wendy se niggie, wil net se ek dink die is van die beste trou fotos wat ek nog gesien het, elke foto lyk so sag en lewending, as dit sin maak! Regtig stunning fotos!September 1, 2009 – 2:47 pm

Jaco - Baie dankie julle.September 1, 2009 – 7:57 pm

Marlen - Congrats to Wendy & Pierre!

You both look fantastic and the smiles on your faces display your joy!

The photo’s are amazing!September 15, 2009 – 11:00 am

Leon - Ek is Leon, die eienaar van Zambezi Point. Dankie Alta dat julle ons venue gebruik het. Mag die Here julle net verder en nog meer seen as wat julle reeds het. Aan die bruidspaar ook ons wense en WEET dat ons vir elke liewe bruidspaar by ons venue die week voor en die oggend van die troudag bid. En ja ons kos is die beste in Gauteng- sonder twyfel. Aan die fotograaf – ja jy het pragtige fotos geneem, sjoe dis blerrie goed gedoen. Ek stem egter net met een “ting” nie saam nie – die fotos by Kiewits Kroon “gaaap” is nie naastenby so WOW soos by ons venue nie. En as jy vat die Boma en die Kapel saam het R1.2M gekos waar Kiewits Kroon R45M gekos het, ‘n slag afgebrand het en met die versekeringsgeld nog ‘n 2de kans gekry om te verbeter, dan het Zambezi Point nie so sleg gedoen nie ;-))December 3, 2009 – 10:53 pm

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Please do the math for us before you hit the “Post Comment” button. * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

F a c e b o o k   F a n   P a g e